Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja Vikatikin viestintä- ja markkinointirekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään.

Tietosuojasi on minulle tärkeä. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä.

Kuka on rekisterinpitäjä ja mihin voit olla tarvittaessa yhteydessä?

REKISTERINPITÄJÄ: Pasi Heiskanen
OSOITE: Kaskipuunkaari 5 B 3
PUHELIN: +358 43 2001306
E-MAIL: fi.portfolio.dev

Mitä henkilötietoja käsitellään ja miksi?

Käsittelen seuraavia sinulta saamiani henkilötietoja:

  • Nimi
  • Ikä ja sukupuoli
  • Yhteystiedot
  • Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Henkilötietoja käytän Vikatikki-blogin viestintä­än sekä kampanjointi- ja markkinointitoimenpiteisiin. Voin käyttää henkilötietojasi myös kolmansien osapuolten viestien välittämiseen. Tällöin käytän viestissä ”Yhteistyö” -tarkennetta. En luovuta henkilötietojasi yhteistyökumppaneilleni.

Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelen niitä antamasi suostumuksen perusteella.

Kyselyt

Vikatikki.net-sivustolla voidaan järjestää kyselyitä, joiden yhteydessä pyydetään henkilötietoja. Kyselyjen vastaukset voidaan julkaista verkkosivuillani, sosiaalisessa mediassa ja jakaa yhteistyökumppaneilleni mutta ainoastaan siten, että vastauksiin ei voida liittää henkilön nimeä eikä sähköpostiosoitetta eikä muita sellaisia tietoja, joiden perusteella nimen tai sähköpostiosoitteen voisi päätellä.

Kuka tietoja käsittelee ja siirretäänkö niitä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Pasi Heiskanen, eli minä itse.

Uutiskirjeiden lähettämisessä käytän yhdysvaltalaista MailChimp-sähköpostipalvelua. Lisäksi henkilötietoja saatetaan väliaikaisesti käsitellä Googlen G Suite -palvelussa. Henkilötietojen siirto EU-alueelta Yhdysvaltoihin on sallittu sillä perusteella, että MailChimp ja Google ovat liittyneet mukaan EU-komission hyväksymään Privacy Shield-järjestelyyn. Lisätietoja MailChimpin tietosuojakäytännöistä saat täältä ja Googlen tietosuojakäytännöistä täältä.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit milloin tahansa pyytää:

  • vahvistamaan, käsittelenkö sinua koskevia henkilötietoja, sekä pyytämään niistä kopion
  • korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötietosi
  • poistamaan henkilötietosi
  • rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen pasi@vikatikki.net

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn myös klikkaamalla jokaisen uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Jos et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemääni ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 15.8.2018.