Arvonnan säännöt

Järjestäjän tiedot

Pasi Heiskanen / Vikatikki.net
Kaskipuunkaari 5 B 3
02340 ESPOO

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 15.1.2019–4.3.2019 klo 12 välisenä aikana. Kilpailuaikaa voidaan tarvittaessa jatkaa, jos vastauksia on kertynyt vähemmän kuin 250.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vastaamalla www.vikatikki.net-sivustolla olevaan ompeluharrastusta käsittelevään kyselyyn.

Palkinto

Kilpailussa arvotaan käytetty Husqvarna Viking 6270 -ompelukone tarvikkeineen ja mahdollisine postikuluineen Suomeen. Koneella ei ole takuuta.

Arvonta ja yhteydenotto voittajaan

Palkinto arvotaan kilpailun päätyttyä. Arvonnassa toimii Pasi Heiskasen lisäksi myöhemmin määritetty valvoja. Voittajaan otetaan yhteyttä hänen antamiensa yhteystietojen perusteella. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa yhteydenotosta ja voittajan nimen julkaisusta, arvotaan uusi voittaja.

Kilpailun tulosten julkistaminen sekä julkisuus

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja hänen nimensä sekä asuinmaakuntansa julkaistaan www.vikatikki.net-verkkosivuilla sekä mahdollisesti muilla Pasi Heiskasen sosiaalisen median kanavilla.

Palkinnon lunastaminen

Palkinto toimitetaan postitse tai se on sovittaessa noudettavissa järjestäjän osoitteesta.

Osallistumiskelpoisuus

Osallistua voivat kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, kukin yhden kerran. Kilpailuun osallistumiseen ei ole ikärajaa.

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Pasi Heiskanen pidättää oikeuden muutoksiin.