Blogi

Seinävaate tilkkuillen tasasivuisista kolmioista

Seinävaate tilkkuillen tasasivuisista kolmioista

Näin Pinterestissä kivan abstraktin kuvan, jonka ajattelin toimivan mainiosti tilkkupintana. Pinta muodostui tasasivuista kolmioista, joiden ompelussa on omat niksinsä – kiitos neuvoista ja vinkeistä Tilkusta asiaa -FB-ryhmän jäsenille. Tykkään itse niin, että tilkkutäkki päätyi työhuoneeseeni seinävaatteeksi.

Tämän tilkkutäkin ompeluun meni vähän pidempään, koska tein sitä lyhyissä pätkissä. Prosessi oli kuitenkin se tutuksi muodostunut tapa: ensin otan kuvan niistä kankaista, joita ajattelin käyttää. Kuvasta otin värit pipetillä Photshopin kautta Illustratoriin, missä suunnittelin työn lopulliseen muotoonsa. Käytin pohjana tuota Pinterestin kuvaa, mitä jatkoin fiiliksen mukaan.

Tässä työssä on ekaa kertaa mukana pyös printtikuoseja. Sain tilattua Briteistä Exeter Sewing Machine Company -kaupasta Giucy Giucen kankaita. Verkkokaupan järjestelmä ei suoraan anna tilata Suomeen, mutta kun kysyin asiaa meilitse, niin tilaus onnistui myös s-postitse ja maksu PayPalilla ennakkoon.

Kommentoi

Yksi kommentti artikkeliin Seinävaate tilkkuillen tasasivuisista kolmioista

  1. Hannele sanoo:

    Hieno työ!