Blogi

Farkut Ottobre Design Family 7/2017 -kaavoilla

Farkut Ottobre Design Family 7/2017 -kaavoilla

Kuvatappa nyt omaa takalistoaan tai tunkea T-paitaa farkkujen sisään, mutta niinpä nyt vaan tein, jotta sain nämä farkut tänne näytille. Voin lämpimästi suositella Ottobre Family 7/2017 ”Straight Leg Classics” -kaavaa.

Housut onnistuvat hyvin myös joustamattomasta farkusta, vaikka ohjeissa sanotaan, että malli on tosi istuva, minkä vuoksi kankaassa olisi hyvä olla elastaania. Kissan viikset! Tässä kankaana on R-Collectionin hamppukangas. Vetskarin ompelin Diane Dezielin ohjeella mutta käänteisenä, jotta se toimii miesten housuissa. Nyt tajuan myös, että tuota ohjetta pitää jatkossa muutenkin tuunata: miesten housuissa vetskarin olisi hyvä olla vähän enemmän läpän alla piilossa. Nyt se vähän toisesta suunnasta vilkkuu.

Farkut edestä
Farkut edestä

Kommentoi