Blogi

Juki MCS-1500 -peittari

Juki MCS-1500 -peittari

Myytyäni Husqvarna Viking Huskylock S21 -yhdistelmäsaumurin hankin perussaumurin lisäksi erilliseksi peitetikkikoneeksi Juki MCS-1500 -koneen.

Päätös on osoittautunut käytössä hyväksi. Enää ei tarvitse kesken ompelusten alkaa vaihtamaan koneen asetuksia. Vaikka tykkäsin S21:stä, niin tikin vaihtaminen saumurilta peittarille oli aikamoinen homma ja keskeytti työn monesti ärsyttävässä paikassa. Toki jos olisi tarkkaan suunnitellut työjärjestyksen, niin olisi selvinnyt yhdellä vaihdolla, mutta todellisuudessa homma ei koskaan mennyt niin.

Juki MCS 1500 -katesaumuri – Kokemuksia ja kuvia

Juki MCS1500 -katesaumuri tuntuu varmalta peliltä. Ainoa tällä hetkellä pohdituttava asia on paininjalka. Jalan reunoilla on korkeuden tunnistavat anturat, joita myöden työ on helppo ohjata. Työn ohjaaminen jalan keskiosaan on kuitenkin vähän hankalaa. Ehkä siihenkin käytön myös oppii, mutta tähyilen silti koneeseen sopia jalkoja, joilla ompelutyön saumakohdan voisi ohjata täsmällisesti kahden neulan keskelle.

Kommentoi