Blogi

Miesten paita once more

Miesten paita once more

Välipäivinä Eurokankaasta tarttui matkaan pari kivaa kangasta. Niistä tuli paita.En tallentanut siitä videoita, mutta tässäpä välivaiheen kuvia Instagram-feedistäni poimittuna.

ompelu-hihanupotus-pasi-heiskanen-vikatikki
Paitakankaat
ompelukone-saumuri-vikatikki-pasi-heiskanen
Ompelu vauhdissa
ompelu-hihanupotus-pasi-heiskanen-vikatikki
Hihan istutusta: ensin muljuttelen ja neulaan, sitten muljuttelen ja harsin, sitten vasta ompelen. Tämä kannattaa tehdä ajan kanssa.
paidan-napit-ompelu-pasi-heiskanen-vikatikki
Napit Nappitalosta.

Kommentoi

2 kommenttia artikkeliin Miesten paita once more

  1. Milana sanoo:

    Noni. Kyllä taas tuli niin hienoa että nousee itselläkin into ompeluksiin taas uusiin lukemiin. Mistä olet muuten hankkinut noita välineitäsi? Mittalaudan(vai mikä sen nimi on), tommosen vihreän aluslaudan, yms… Itse jo monen monta vuotta värkänneenä olen ollut tuollaisia ilman, ilmankos ompelujälkikin sen mukaista. 🙂 Kiitos taas kerran blogistasi, se on hyvin opettavainen ja innostava!

  2. Leikkausalustan ja rullaleikkurin olen ostanut Menitasta Soukan myymälästä, kun se on tuossa ihan lähellä. Arvostan hyvää palvelua, ja sitä heiltä saa! Jos sijainti on hankala, niin niitä voi tilata myös Ompelukonekeskus Koivusta

    Kaavoittamisessa käyttämiäni viivaimia en ole löytänyt suomesta. Amazonista löysin todella hyvän myyjän: Well Made Tools. Heiltä oon tilannu vaikka mitä roipetta.