Blogi

Vyötärökaistale kiinni, ja miesten housut ovat valmiit!

Vyölenkit ja vyötärökaistaleet ommellaan kiinni ennen takapuolen ja lahkeiden keskisaumoja. Mulla menee tässä vaiheessa usein maltti, koska olen niin innoissani melkein valmiista pöksyistä ja housut pitäis saada käyttöön heti nyt! Muutaman kunnon mokan jälkeen sitä on kuitenkin oppinut tässäkin vaiheessa tekemään homman huolella.

Tykkään käyttää näitä siistin paidan ja kenkien kanssa, ettei tulis kovin vahvaa mielleyhtymää minusta sorsametsälle menossa. Se kun ei  ihan oo se mun juttu.

Kommentoi

4 kommenttia artikkeliin Vyötärökaistale kiinni, ja miesten housut ovat valmiit!

 1. Susu sanoo:

  Tuli tuossa mieleen hyväksi havaittu kapistus kulmien työntämiseen:
  http://u-handbag.com/item.php?item_id=173&page=7&category_id=9

  Ite oon ainaki kokenu tarpeelliseks enkä oo edes saanu poikki vielä.
  Hieno blogi kaiken kaikkiaan! Ehkä uskaltaisin itsekin kokeilla jotain miesten vaatetta.

 2. Kiitos! Toihan vaikuttaa hankkimisen arvoiselta työkalulta. Tilaukseen!

 3. Minulla on nuoruudessa hankittu huonekaluverhoilijan ammatti, eli ompelukone on tuttu kapistus. Mutta vaatteitta en osaa ommella. Viimeaikoina olen kuitenkin ajatellut että olisi mielenkiintoista kokeilla miten se onnistuisi tehdä itse paita ja housut. Tämä sivusto sai minut innostumaan niin että onhan se kokeiltava, taipuuko minun nakkisormet tähän hommaan.
  Kiitos Pasi hienosta sivusta ja selkeistä ohjeista. Kokeillaan siis….

 4. Marja sanoo:

  Olen aloittanut tai viritynyt t uudelleen ompeluharrastuksen pariin vuosien tauon jälkeen. Nyt tavoitteet ovat korkeammalla ja jäljen tulisi olla laadukkaampaa ja työt haastavampia kuin nuoruusvuosinani. Kiitos Pasi todella selkeistä demonstroinneistasi juuri sellaisten asioiden kohdalla joissa paljastuu amatöörit osaajista.Jotain mainitakseni juurikin halkion, vetoketjun,vyötärökaitaleen ym ym ompelut siististi onnistuu nyt sinun mainioilla ohjeilla.Toivottavasti teet lissää ohjeita katsottavaksi