Blogi

Miesten housut – näin ommellaan kannellinen napinläpitasku

Housujen ompelu on kaikkinensa tosi leppoisaa, mutta jotkut vaiheet ovat silti mukavampia kuin toiset. Mukavin vaihe on napinläpitaskun ompeleminen. Näiden camouflage-housujen takataskun halkioon ompelin myös läpän.

Napinläpitaskun ompeleminen ei ole vaikeaa, vaikka siinä onkin tosi monta vaihetta. Nämä ohjeet noudattelevat Raija Kellokumpu-Tähkiön ”Ompele omat vaatteesi – Pukeudu persoonallisesti” -kirjan ohjeita. Opettelin tämän tavan ennenkuin ostin näissä housissa käytetyt Burdan kaavat. Niiden ohjeet poikkeavat tästä videosta, mutta lopputulos on kutakuinkin samanlainen. Burdan ohjeissa ei kuitenkaan ole tuota läppää.

Kommentoi

Yksi kommentti artikkeliin Miesten housut – näin ommellaan kannellinen napinläpitasku

  1. unikuu sanoo:

    oh. olipas ihanan rauhallinen selitys ja selkee video